august 2014

Love it

29.08.2014 // kl.17:17 // Blogg // 16 kommentarer

Hei alle søte. 

Tok nettopp noen bilder som jeg får så inspirasjon fra andre blogger og andre nettsteder som Instagram, Faceook, Twitter, Weheartit og selfølgelig Google. Men disse bildene har jeg tatt selv. 

Syntes om bildene?

Hva skal dere i helgen? (i så fall ha en fin helg)

Snakkes! :) <3

Crazy party weekend

24.08.2014 // kl.20:08 // Blogg // 11 kommentarer

Hei på dere!

Denne helgen har vært såååå morsom! Fredagen var jeg på bursdagsfest hos ei venninne av meg som ble 19 år. Det var en utrolig koselig kveld med mine beste venner. 

Lørdagen sov jeg til kl. 17.30 og måtte bare forte meg og ordne meg og spise litt før vi dro på Elvefestivalen. En konsert som holder til i Drammen. Der skjedde det litt av hvert kan man si. Det staret med at jeg og to venninner var på do. Vi alle hørte at Ylvis brødrene skulle spille så vi forta oss og løp bort til senen. Hun ene tryna og jeg tryna oppå henne. Alle sammen lo seg i hjel. Haha! Etter det kjente jeg at jeg begynte å bli litt kvalm så jeg gikk vekk fra alle de andre for å få det ut. Hun ene venninna mi ble hysterisk fordi hun hater spy. Hahaha! lo meg i hjel. Etter det var jeg jo uhendligvis edru igjen, men kvelden kunne ikke vært bedre. 

Denne helgen har vært helt fantastisk! Tusen takk for fine kvelder mine venner.

Hva har dere gjort denne helgen? 

Snakkes! :) <3

 

New in

19.08.2014 // kl.17:35 // Blogg // 15 kommentarer

Hei alle søte. 

Da har jeg nettopp fått lønn og det betyr shopping!!!!!! selfølgelig etter at alle regningene er betalt. Heldigvis var det en del igjen så jeg kunne få meg noen plagg. Jeg har også fått klippet meg og fikset brynene mine. Noe jeg har ventet en stund på.

Det nye innkjøpet:

Syntes?

Snakkes! :) <3 

 

#DragQueen

06.08.2014 // kl.15:53 // Blogg // 11 kommentarer

Hei på dere. 

I det siste har jeg tenkt litt.. På pareden gikk jeg Drag for første gang i mitt liv. Noe jeg egentlig ikke følte meg så veldig vell med, men det var fordi jeg hadde så lite sminke på meg og jeg klarte ikke helt å få det til. I tilegg hadde jeg på meg en parykk som var veldig falsk og flisete. Derfor har jeg tenkt å begynne å trene på å sminke meg selv som Drag. 

Jeg prøvde for første gang helt alene i går kveld og her er resultatet: 

FØR:

ETTER:

Syntes om resultatet?

Snakkes! :) <3 

hits