juli 2014

Hyttekos

20.07.2014 // kl.17:19 // Blogg // 16 kommentarer

Hei på dere! 

På mandagen som var så dro jeg og Johanne på hytta mi som ligger på en øy i Tønsberg. Er luksus å være der. Alt er så stille og det er fin natur, og man kan bade overalt siden hytta er på en øy. 

Ha en fin kveld videre!

Snakkes! :) <3

 

 

Mote, foto og hverdag

06.07.2014 // kl.19:53 // Blogg // 20 kommentarer

Hei alle søte!

Denne helgen har jeg vært på besøk hos bestemor som bor i Halden. Var vedig koselig å se henne og mannen hennes igjen. Onkel og tante kom også på besøk helt fra Australia. Veldig hyggelig å få sett de igjen også.
Som dere sikkert har skjønt så elsker jeg mote og foto. derfor tenkte jeg å vise litt av klærne jeg har i skapet. Har faktisk ikke brukt mye av det på lenge så det å blogge om dette i dag fikk meg til å finne frem alt det gamle jeg har i skapet og kanskje jeg får brukt det igjen.

Pyntet

Hverdag

Hva har dere gjort i helgen?

Syntes?

Snakkes! :) <3

 

 

Europride i Oslo

01.07.2014 // kl.18:33 // Blogg // 14 kommentarer

Hei på dere!

Denne helgen her har vært helt sykt herlig og morsom. Det var Europride i Oslo. Ble kjent med mange nye herlige folk. 
På fredagen gikk jeg alene ned til pride park, fordi Martin ikke kom før lørdagen. Begynte å snakke med folk jeg aldri har møtt for å ha noen å være med. Var faktisk veldig moro.

På lørdagen var det selve paraden. Jeg kledde meg ut som ei jente (drag) og gikk sammen med bestemor, Mikaela og Elin som er to venninner. Skal si det var ork å ille å gå med mye sminke, langt hår og høye hæler! Hvordan klarer dere jenter det?
Martin kom på ettermiddagen når paraden var ferdig og vi gikk sammen å så på et dragshow, noe som var utrolig morsomt. Fy søren så flinke de Dragartistene var!

Vi hadde narchpææl på hotelrommet vårt til kl 06.00 på søndagen, noe som gjorde at vi forsov oss til kl to på søndag. Vi skulle egentlig være ute av hotellet kl 12.00. Haha! 

Greit å være jente for en dag, men trives best som gutt.

Hva har dere gjort denne helgen?

Snakkes! :) <3

 

 

hits