mars 2015

Mine tanker...

29.03.2015 // kl.22:41 // Blogg // 7 kommentarer

Hei på dere!

På dager som denne, da det ikke skjer så mye, går tankene rundt for meg. Når jeg ikke har noe å gjøre tenker jeg veldig mye. Jeg tenker på alt og ingenting mellom himmel og jord, ting som er verdt å tenke på og ting som ikke er verdt å tenke på i det hele tatt. Derfor er er jeg en oversosial gutt som alltid må ha noe å gjøre. Enten jobbe, være med venner/familie eller for eksempel gå ut å ta bilder. 

Jeg skriver aldri om meg selv på denne bloggen. Jeg legger bare ut bilder og spør dere "lesere" om hva dere syntes om bildene jeg legger ut. Dere alle kommer alltid med possitive tilbakemeldinger, noe jeg er veldig glad for. Men er det fint det vi legger ut på nett? Alt for mange ungdom legger ut alt for mye "nakenbilder" på steder som snap, insta og twitter som vi kaller det. Snapchat er det værste stede som folk sender bilder til de dem har på "top lista si" Noen ganger skulle jeg ønske det ikke fantes mobil, pc eller Ipad på grunn av måten verden har blitt, i mine øyne et stort krøll. Her for litt siden gikk jeg og ei venninne ut for å spise, vi satt fremfor hverandre, snakket og hadde det koselig. Vi er ikke oppvokst med disse så kaldte "smarttelefonene". Vi hadde en Nokia og jeg husker vi spilte snake spillet. veldig moro om jeg får lov til å si det. Bak oss satt to jenter som også var ute å spiste. De var kanskje på en alder i mellom 12-14. De snakket ikke sammen i det hele tatt, men sendte bilder til hverandre på mest sannsynlig snapchat, og de kommuniserte på den måten. Hvis jeg skal vøre helt ærlig så tror jeg at om ca 10-20 år så har ikke vi en stemme vi kan bruke, det fordi folk allerede nå nesten ikke snakker sammen, noe som er veldig synd. Eller hva tenker du der ute? 

For å komme på noe annet. Det er veldig få blogger jeg leser, men jeg er stadig innom Sophie Elise sin blogg, og en dag tenkte jeg at jeg skulle gå inn å se på kommentarene hun får. DET VAR BARE DRITT! vel nesten. Men hvorfor? Hun sier sin mening om ting. Noe som faktisk er greit fordi vi bor i et land det er ytringsfrihet. Og til dere som slenger dritt.. Hvis dere ikke liker hva andre har å komme med, Hvorfor da bruke tid å krefter på å ødelegge for andre? Føler du deg bedre av å hakke ned på andre? DU blir i hverfall ikke mer poppulær av å trekke andre ned. kanskje det er grupperess? Det er jo også ute å går nå og det har gjort det alt for lenge. 

For å komme inn på noe annet igjen.

Jeg er en åpen homofil gutt som sier akuratt det jeg mener om ting. jeg hater baksnakking og fremsnakker heller. Går til den personen den gjelder og tar det opp på en sakelig måte. Jeg er en person alle kan stole på, jeg har lagt merke til at det er veldig mange som kommer til meg å forteller sin historie og prater ut om sitt liv til meg. Jeg har ikke opplevd så mye "dramatisk" i livet mitt så jeg kan ikke alltid hjelpe, men jeg prøver. Jeg prøver på mitt sterkeste å hjelpe andre ut av en vanskelig situasjon. Det er ikke alltid like lett, men om jeg ikke har noe å komme med der og da, drar jeg heller hjem, tenker og grubler ut en løsning som kan hjelpe. Hvis jeg skal være helt ærlig så sliter jeg litt med meg selv, men jeg forteller det ikke til så mange, fordi jeg er den personen som tenker på andre fremfor meg selv. Jeg hater faktisk å snakke om meg selv. Det er vel derfor jeg aldri skriver lange innlegg på denne bloggen. Jeg er en glad og sprudlende person som bare vil alle godt og jeg er veldig takknemlig for at så mange åpner seg til meg, til dere som åpner dere til meg, ikke slutt med det. Det å hjelpe andre i hverdagen, gjør at jeg får en fin dag også.

Jeg tar sånn ca 100 selfie i løped av en dag. Det har vel noe med at jeg har psykopatiske trekk i følge det dagblad og aviser skriver om dagen. Hvorfor kan dere ikke heller bruke litt mer tid på å skrive om ungdom og psykisk helse? For at barn og unge skal ha en god psykisk helse, er en avhengig av å ha gode verdier og gode opplevelser med omstendighetene. Gode verdier kan være så mye. Som for eksempel penger å leve for, god helse, gode venner, en familie som tar vare på deg og et sted å bo. Ikke alle har dette, selv ikke i Norge (noe jeg ikke går noe lenger inn på).  

Om dette var nyttig å lese så si ifta. Jeg vil veldig gjærne vite hva dere syntes om ting og om dere ikke liker dette innlegger så bare si din mening om det. Her i landet har alle lov til å si sin mening. Men husk! Alltid på en sakelig måte og på en måte som ikke sårer andres følelser.

Vi snakkes! :) <3

 

 

 

hits