mars 2014

Herlig

29.03.2014 // kl.13:44 // Blogg // 12 kommentarer

Hei på dere!

Nå har jeg tatt over badet  hjemme fordi jeg skal ordne meg til fest i i kveld. Ja når jeg skal på fest må jeg bruke flere timer på badet! Det er så deilig å bare sitte her å høre på musikk, dusje og stå å ordne meg. Haha det er så moro å tenke på alt det morsomme og rare jeg og bestevennene mine finner på. 

Hva skal dere denne lørdagen?
I så fall kos dere masse!
Snakkes! :) <3 

 

Dagens antrekk

18.03.2014 // kl.17:49 // Blogg // 21 kommentarer

Hei alle søte!

Nå kom jeg nettopp hjem etter å vært innom butikken for å se åssen det går med venninna mi som nettopp har fått jobb der. Dagen i dag har vært ganske fin må jeg si, rolig dag på jobben. 

Jeg har fått russeklærne mine og det er SÅ bra! Gleder meg sykt til russetiden. Det kommer et innlegg om det senere så skal dere få se klærne. 

Her er dagens antrekk.

Har dere hatt en fin dag? 

Snakkes! :) <3

Søndag

09.03.2014 // kl.13:21 // Blogg // 20 kommentarer

Hei på dere.

I dag våknet jeg til et strålende vær med både sol og blå himmel. Jeg bestemte meg for å ta på shorts og en tykk genser fordi jeg tenkte kanskje sola ville varme litt, men neida det var mye kaldere enn jeg trodde. Jeg fikk i hverfall veldig sommerfølelse. 

Denne helgen har det ikke hendt så mye, bare vært med gode venner og shoppet litt.

Hva har dere gjort denne helgen?
Ha en fin dag videre.

Snakkes! :) <3 

Ny uke

03.03.2014 // kl.16:03 // Blogg // 14 kommentarer

Hei på dere!

I dag har jeg bare vært på jobb. Det har egentlig vært en veldig rolig dag, får se hva jeg finner på resten av dagen. Jeg har ikke brukt speilreflekskameraet mitt i det siste så det blir outfit bilder fra de siste dagene fra min IPhone 5.

Syntes?
Hva har dere gjort i helgen og hva skal dere resten av uka?

Snakkes! :) <3 

hits