Blogg

Mine sminketips

16.03.2016 // kl.15:17 // Blogg // 9 kommentarer

HEI ALLE FINE!

 

Under ser dere min sminke og jeg forklarer dere når og hvordan jeg bruker den. 

1. Finn frem kostene og sminken dere skal bruke.

2. Ta primer rundt i hele ansiktet og concealer på steder du har kviser/rødhud, under øynene og under øyebrynene.

3. Ta foundation rundt i hele ansiktet + litt nedover halsen og blend it out. Tegn bryn om du vil det.

4. Finn et pudder som passer deg (jeg bruker et veldig lyst et) og ta det rundt i hele ansiktet.

5. Bruk solpudder og eller rosa pudder for å forme ansiktet og for å få frem skinn, nese og panne.

Resultat

Hva syntes dere?

Ha en fin dag videre!

Snakkes! :) <3

  

 

 

 

Lørdagens antrekk 20.02.16

21.02.2016 // kl.11:42 // Blogg // 13 kommentarer

Hei alle sammen!

I går var jeg på fest sammen med alle mine gode venninner. Vi hadde planlagt å ha overaskelses bursdag for den ene i gjengen og dette ble veldig vellykket og en herlig kveld.

Dette er lørdagens antrekk.

Hva syntes dere om antrekket? Og hadde dere en fin lørdag?

Snakkes! :) <3
 

adidas

14.01.2016 // kl.19:47 // Blogg // 11 kommentarer

Hei alle sammen!

Nå var det vel på tide med en liten oppdatering, eller hva?

Jeg er så utrolig glad for at "gamle" merker som for eksempel adidas kommer inn på moten igjen. adidas har vært på moten lenge, men i mine øyne ikke noe annet enn sko og treningsbukse. Nå kjøper folk både bukser, sko og gensere som dem bruker til daglig. Lurer på hva slags klær som blir inn igjen til sommeren. 

I dag var jeg i Sverige for å kjøpe snus, men lille meg måtte selfølgelig titte litt innom klesbutikkene også. Haha! Der fant jeg en adidas bag og tidligere har jeg kjøpt meg en genser og et par sko med merke adidas.

Følg meg gjerne også på vsco og instagram 

@fredrikandersen95

Ha en fin kveld videre!

Snakkes! :) <3

 

Autumn Details

30.09.2015 // kl.11:12 // Blogg // 15 kommentarer

Hei alle fine!

 

Nå er vi midt i en uke som er full av sol, blå himmel og blader som faller ned fra trærne. Er det ikke vakkert? Jeg syntes høsten er en utrolig fin årstid, og det fordi da kan man bruke mye mer forskjellige klær, halloweeen nærmer seg og det er lekre farger ute. 

Insta - Fredrikandersen95

Ha en fin høstdag!

Snakkes! :) <3 

  

OOTD

20.09.2015 // kl.19:37 // Blogg // 12 kommentarer

Hei alle sammen!

 

Som dere sikkert har fått med dere så liker jeg veldig godt å sette sammen klær som passer sammen og ta bilde av det til litt inspirasjon til dere andre der ute. Og som jeg ser, så er det flest jenter som følger denne bloggen, men da kan jeg fortelle med en gang at det ikke gjør noen ting. Jeg har en veldig "jentete" stil. Jeg bruker bare jente bukser, og omtrent bare jente eller unisex sko.. Ja jeg er nemlig bare 165 cm høy og har en sko str på 39.. Noe som gjør det litt vanskelig å kjøpe gutteklær. 

Her er et inspirasjonsbilde av et antrekk som både gutter og jenter kan bruke. Genser - Hjemmestrikket // Jakke - Volt 1400.- // Sko - Adidas 900.- // Bukse - Gina 

 

Syntes om antrekket?

Snakkes! :) <3 

 

 

Mine "kvinnelige" sider

26.08.2015 // kl.19:57 // Blogg // 8 kommentarer

Hei på dere!

 

Nå er vi midt i uka, bare to dager igjen til helg, kos og festligheter.

Noen lurer sikkert på hva slags sprell jeg kan finne på etter jobb eller de dagene jeg har fri. Jo nå skal du høre. Jeg pleier å henge med mine venner (som de aller fleste), fotografere og shoppe. Men det er en ting til. Jeg liker veldig godt å kle meg ut som en jente. Ikke fordi jeg vil bli jente, men rett og slett fordi jeg liker, sminke, kjoler, høye hæler og parykker. Noen kan sikkert lure, men jeg er ikke M T F (male to female). under kan dere se noen bilder av meg som drag.

Hva syntes dere?

Hva har dere brukt denne dagen på?

Snakkes! :) <3 Outfit 18.08.15

18.08.2015 // kl.20:13 // Blogg // 10 kommentarer

Hei alle fine! 

 

I dag fikk jeg besøk av min beste venninne Johanne! Etter en travel dag på jobben, er det deilig og bare komme hjem å slappe av med en god venn ved sin side. Johanne flytter snart.. Noe jeg syntes er utrolig trist! Etter så mange år sammen, 15 år faktisk, blir man ganske glad i hverandre. 

 

Hva har dere gjort i dag?

Snakkes! :) <3

Bildedryss

16.08.2015 // kl.20:46 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen!

 

Følg meg gjerne på instagram: Fredrikandersen95 

Snakkes! :) <3

 

 

Foto

04.08.2015 // kl.21:13 // Blogg // 11 kommentarer

Hei alle fine!

 

I går var jeg ute med kameraet mitt for første gang på lenge. Det føltes så godt å få tatt noen natur bilder igjen. 

I morgen starter jeg i en ny jobb i hjemmesykepleien. Håper det blir spennende og lærerikt. Jeg gleder meg masse til å bli kjent med nye ansatte og nye pasienter. Jobben jeg har med mennesker gjør meg veldig glad. Det å gjøre dagen til noen fin, gjør at dagen min også blir fin. 

Hva har dere gjort i sommer?

Snakkes! :) <3

 

 

 

 

 

NEW IN #adidas

30.06.2015 // kl.23:40 // Blogg // 14 kommentarer

Hei alle sammen!

adidas sko - 900.- 

Syntes om de nye skoene?

Snakkes! :) <3

 

 

 

 

ALOHA LONDON

14.06.2015 // kl.16:52 // Blogg // 10 kommentarer

Hei alle fine!

Jakke - 1000.- Brandstad // Solbriller - 500.- Shady fruits 

Syntes om de nye tingene?

Ha en fin søndag videre!

Snakkes! :) <3 

Mine tanker...

29.03.2015 // kl.22:41 // Blogg // 7 kommentarer

Hei på dere!

På dager som denne, da det ikke skjer så mye, går tankene rundt for meg. Når jeg ikke har noe å gjøre tenker jeg veldig mye. Jeg tenker på alt og ingenting mellom himmel og jord, ting som er verdt å tenke på og ting som ikke er verdt å tenke på i det hele tatt. Derfor er er jeg en oversosial gutt som alltid må ha noe å gjøre. Enten jobbe, være med venner/familie eller for eksempel gå ut å ta bilder. 

Jeg skriver aldri om meg selv på denne bloggen. Jeg legger bare ut bilder og spør dere "lesere" om hva dere syntes om bildene jeg legger ut. Dere alle kommer alltid med possitive tilbakemeldinger, noe jeg er veldig glad for. Men er det fint det vi legger ut på nett? Alt for mange ungdom legger ut alt for mye "nakenbilder" på steder som snap, insta og twitter som vi kaller det. Snapchat er det værste stede som folk sender bilder til de dem har på "top lista si" Noen ganger skulle jeg ønske det ikke fantes mobil, pc eller Ipad på grunn av måten verden har blitt, i mine øyne et stort krøll. Her for litt siden gikk jeg og ei venninne ut for å spise, vi satt fremfor hverandre, snakket og hadde det koselig. Vi er ikke oppvokst med disse så kaldte "smarttelefonene". Vi hadde en Nokia og jeg husker vi spilte snake spillet. veldig moro om jeg får lov til å si det. Bak oss satt to jenter som også var ute å spiste. De var kanskje på en alder i mellom 12-14. De snakket ikke sammen i det hele tatt, men sendte bilder til hverandre på mest sannsynlig snapchat, og de kommuniserte på den måten. Hvis jeg skal vøre helt ærlig så tror jeg at om ca 10-20 år så har ikke vi en stemme vi kan bruke, det fordi folk allerede nå nesten ikke snakker sammen, noe som er veldig synd. Eller hva tenker du der ute? 

For å komme på noe annet. Det er veldig få blogger jeg leser, men jeg er stadig innom Sophie Elise sin blogg, og en dag tenkte jeg at jeg skulle gå inn å se på kommentarene hun får. DET VAR BARE DRITT! vel nesten. Men hvorfor? Hun sier sin mening om ting. Noe som faktisk er greit fordi vi bor i et land det er ytringsfrihet. Og til dere som slenger dritt.. Hvis dere ikke liker hva andre har å komme med, Hvorfor da bruke tid å krefter på å ødelegge for andre? Føler du deg bedre av å hakke ned på andre? DU blir i hverfall ikke mer poppulær av å trekke andre ned. kanskje det er grupperess? Det er jo også ute å går nå og det har gjort det alt for lenge. 

For å komme inn på noe annet igjen.

Jeg er en åpen homofil gutt som sier akuratt det jeg mener om ting. jeg hater baksnakking og fremsnakker heller. Går til den personen den gjelder og tar det opp på en sakelig måte. Jeg er en person alle kan stole på, jeg har lagt merke til at det er veldig mange som kommer til meg å forteller sin historie og prater ut om sitt liv til meg. Jeg har ikke opplevd så mye "dramatisk" i livet mitt så jeg kan ikke alltid hjelpe, men jeg prøver. Jeg prøver på mitt sterkeste å hjelpe andre ut av en vanskelig situasjon. Det er ikke alltid like lett, men om jeg ikke har noe å komme med der og da, drar jeg heller hjem, tenker og grubler ut en løsning som kan hjelpe. Hvis jeg skal være helt ærlig så sliter jeg litt med meg selv, men jeg forteller det ikke til så mange, fordi jeg er den personen som tenker på andre fremfor meg selv. Jeg hater faktisk å snakke om meg selv. Det er vel derfor jeg aldri skriver lange innlegg på denne bloggen. Jeg er en glad og sprudlende person som bare vil alle godt og jeg er veldig takknemlig for at så mange åpner seg til meg, til dere som åpner dere til meg, ikke slutt med det. Det å hjelpe andre i hverdagen, gjør at jeg får en fin dag også.

Jeg tar sånn ca 100 selfie i løped av en dag. Det har vel noe med at jeg har psykopatiske trekk i følge det dagblad og aviser skriver om dagen. Hvorfor kan dere ikke heller bruke litt mer tid på å skrive om ungdom og psykisk helse? For at barn og unge skal ha en god psykisk helse, er en avhengig av å ha gode verdier og gode opplevelser med omstendighetene. Gode verdier kan være så mye. Som for eksempel penger å leve for, god helse, gode venner, en familie som tar vare på deg og et sted å bo. Ikke alle har dette, selv ikke i Norge (noe jeg ikke går noe lenger inn på).  

Om dette var nyttig å lese så si ifta. Jeg vil veldig gjærne vite hva dere syntes om ting og om dere ikke liker dette innlegger så bare si din mening om det. Her i landet har alle lov til å si sin mening. Men husk! Alltid på en sakelig måte og på en måte som ikke sårer andres følelser.

Vi snakkes! :) <3

 

 

 

OOTD

07.02.2015 // kl.14:19 // Blogg // 10 kommentarer

Heiiiiii!

I dag er det lørdag, det betyr fri og bare kos for de fleste. I dag skal jeg først på familiemiddag og deretter på vennemiddag med hele gjengen min. Gjengen inneholder bare jenter + meg. hihi. Dette kommer i hvertfall til å bli en fin lørdag. 

Det var ikke noe dresskode på koskvelden til venninna mi i dag så velger å gå i hverdagsklær.

Syntes om antrekket?

Ha en fin lørdag alle sammen.

Snakkes! :) <3

 

#FlowerPower New in

06.02.2015 // kl.18:56 // Blogg // 4 kommentarer

Hei på dere!

I det siste har jeg fått helt dilla på klær med blomster motiv på. Vet ikke hvorfor, men nå har jeg kjøpt meg en genser og en caps med blomster motiv på og jeg vurderte nesten å kjøpe en bukse også, men det får jeg ta senere.

Genser: ebay - 100.-

Caps: New Yorker - 69.-

Sykt billig for to klesplagg. Har dere noe blomstrete?

Snakkes! :) <3

 

Instagram @fredrikandersen95

18.01.2015 // kl.15:49 // Blogg // 11 kommentarer

Hei på dere!

Jeg slettet alle bildene mine på Instagram etter at jeg lastet ned en app som heter Instasize, for å holde mer orden og for at profilen min skulle se finere ut. Alle bildene jeg legger ut tar jeg selv.

Her er noen bilder:

Følg meg gjerne @fredrikandersen95 

Ha en fin søndag videre!

Snakkes! :) <3

 

Hverdagsmote

13.01.2015 // kl.17:14 // Blogg // 12 kommentarer

Hei alle søte!

I dag tenkte jeg å legge ut noen bilder av min hverdagsmote. Skolen har startet og jeg er en person som må ha nytt antrekk hver dag. Har alt for mye klær, men er shoppoman så kommer stadig nye klesplagg inn i mitt klesskap. 

                   Bukse: Gina Tricot - 399.-       Olajakke: Carlings - 200.- (Salg)      Shorte: Volt - 400.- (Salg)      New balance sko: Bogart - 900.-

                   Cardigan: Vero moda - 700.- 

                   Genser: Frost - 499.- (Salg)      Skjerf: Gina Tricot - 199.- 

Finding something 
- good -
_________________
without looking for it 

Ja jeg håper å finne en fin fyr i fremtiden, men etter å ha blitt singel nå for en liten stund siden, har jeg bestemt meg for å være singel en stund.

Ha en fin Kveld videre.

Snakkes! :) <3 

      

 

 

Trening

29.12.2014 // kl.19:34 // Blogg // 14 kommentarer

Hei på dere.

I det siste har jeg bare jobbet og holdt på med ting og tang hele tiden. Kusina mi Pernille har trent lenge på et treningstudio kaldt Studio 90. Etter litt prat med henne har jeg bestemt meg for å begynne å trene jeg også. Minst tre ganger i uka. Veldig morsomt og motiverende når man ser resulteter. 

                    Nike sko: 599.- 

                    Instagram: 

                    Kari traa fleece: 199.- 

Til dere som trener. Legg gjerne ut inspirasjonsbilder på bloggen deres så jeg kan lære mye nytt.

Ha en fin kveld videre.

Snakkes! :) <3
Høst antrekk

08.10.2014 // kl.15:50 // Blogg // 20 kommentarer

Hei på dere!

I helgen var jeg på Latter i Oslo sammen med familie og kjæreste og så på Lene Gongsvik. Digger den dama! Haha. Jeg lo så jeg grein. Vi koste oss masse med god mat og vin. Det showet ambefales.

Nå har jeg nettopp kommet inn døra etter en fin dag på jobben. Jeg har begynt å jobbe på et sykehjem og drives veldig med det. Er så koselig med eldre folk, og mennesker generelt. 

Tenkte jeg skulle blogge litt om antrekket mitt i går. Jeg og ei venninne dro til drammen fordi Magasinet har åpnet en ny Starbucks kafeteria. Var veldig fint og koselig der. Etter det gikk vi litt rundt på senteret for å titte litt, noe som var litt dumt på grunn av at jeg fant meg selfølgelig et kjerf, en lue og en sekk som jeg likte så jeg kjøpte det. Haha!

Antrekk:Syntes om antrekket?

Snakkes! :) <3 


 

New in

25.09.2014 // kl.17:12 // Blogg // 14 kommentarer

Hei alle søte.

Først vil jeg si tusen takk for alle de fine kommentarene jeg får av dere. Hyggelig at dere tar dere tid til å stikke innom bloggen min og at dere legger igjen en kommentar. 

Jeg kom nettopp hjem fra skolen og en shoppingsrunde. jeg og ei venninne stakk til byen i Tønsberg på grunn av at jeg har fritimer i tre hele timer. Hva skal jeg gjøre i mellomtiden? Så derfor dro vi til byen for å kose oss. Var egentlig ikke meningen at jeg skulle kjøpe noe, men sånn ble det. Hehe. 

BOGART: Balanc sko - 900,-

BOGART: Marc Tech til Iphone 5 - 400,-

JACK & JONES - 700,-

Har dere hatt en en fin dag?

Snakkes! :) <3

 

 

Donut worry

16.09.2014 // kl.18:16 // Blogg // 12 kommentarer

Hei på dere.

I helgen har det hendt mye. Bursdagsfest til ei venninne på fredagen, familiebursdag på lørdagen og på søndag dro nesten helle vennegjengen på harrytur til Sverige. Vi tok to biler og kjørte av gårde. Skulle egentlig ikke kjøpe noe annet enn snus og godteri, men dere vet, er det salg på klær klarer ikke jeg å holde fingra unna. 

Her er et bilde jeg tok i dag:

Tenkte vi trengte litt fargeklæsj i denne høst tiden.

Syntes?

Snakkes! :) <3
 

Love it

29.08.2014 // kl.17:17 // Blogg // 16 kommentarer

Hei alle søte. 

Tok nettopp noen bilder som jeg får så inspirasjon fra andre blogger og andre nettsteder som Instagram, Faceook, Twitter, Weheartit og selfølgelig Google. Men disse bildene har jeg tatt selv. 

Syntes om bildene?

Hva skal dere i helgen? (i så fall ha en fin helg)

Snakkes! :) <3

Crazy party weekend

24.08.2014 // kl.20:08 // Blogg // 11 kommentarer

Hei på dere!

Denne helgen har vært såååå morsom! Fredagen var jeg på bursdagsfest hos ei venninne av meg som ble 19 år. Det var en utrolig koselig kveld med mine beste venner. 

Lørdagen sov jeg til kl. 17.30 og måtte bare forte meg og ordne meg og spise litt før vi dro på Elvefestivalen. En konsert som holder til i Drammen. Der skjedde det litt av hvert kan man si. Det staret med at jeg og to venninner var på do. Vi alle hørte at Ylvis brødrene skulle spille så vi forta oss og løp bort til senen. Hun ene tryna og jeg tryna oppå henne. Alle sammen lo seg i hjel. Haha! Etter det kjente jeg at jeg begynte å bli litt kvalm så jeg gikk vekk fra alle de andre for å få det ut. Hun ene venninna mi ble hysterisk fordi hun hater spy. Hahaha! lo meg i hjel. Etter det var jeg jo uhendligvis edru igjen, men kvelden kunne ikke vært bedre. 

Denne helgen har vært helt fantastisk! Tusen takk for fine kvelder mine venner.

Hva har dere gjort denne helgen? 

Snakkes! :) <3

 

New in

19.08.2014 // kl.17:35 // Blogg // 15 kommentarer

Hei alle søte. 

Da har jeg nettopp fått lønn og det betyr shopping!!!!!! selfølgelig etter at alle regningene er betalt. Heldigvis var det en del igjen så jeg kunne få meg noen plagg. Jeg har også fått klippet meg og fikset brynene mine. Noe jeg har ventet en stund på.

Det nye innkjøpet:

Syntes?

Snakkes! :) <3 

 

#DragQueen

06.08.2014 // kl.15:53 // Blogg // 11 kommentarer

Hei på dere. 

I det siste har jeg tenkt litt.. På pareden gikk jeg Drag for første gang i mitt liv. Noe jeg egentlig ikke følte meg så veldig vell med, men det var fordi jeg hadde så lite sminke på meg og jeg klarte ikke helt å få det til. I tilegg hadde jeg på meg en parykk som var veldig falsk og flisete. Derfor har jeg tenkt å begynne å trene på å sminke meg selv som Drag. 

Jeg prøvde for første gang helt alene i går kveld og her er resultatet: 

FØR:

ETTER:

Syntes om resultatet?

Snakkes! :) <3 

Hyttekos

20.07.2014 // kl.17:19 // Blogg // 16 kommentarer

Hei på dere! 

På mandagen som var så dro jeg og Johanne på hytta mi som ligger på en øy i Tønsberg. Er luksus å være der. Alt er så stille og det er fin natur, og man kan bade overalt siden hytta er på en øy. 

Ha en fin kveld videre!

Snakkes! :) <3

 

 

Mote, foto og hverdag

06.07.2014 // kl.19:53 // Blogg // 20 kommentarer

Hei alle søte!

Denne helgen har jeg vært på besøk hos bestemor som bor i Halden. Var vedig koselig å se henne og mannen hennes igjen. Onkel og tante kom også på besøk helt fra Australia. Veldig hyggelig å få sett de igjen også.
Som dere sikkert har skjønt så elsker jeg mote og foto. derfor tenkte jeg å vise litt av klærne jeg har i skapet. Har faktisk ikke brukt mye av det på lenge så det å blogge om dette i dag fikk meg til å finne frem alt det gamle jeg har i skapet og kanskje jeg får brukt det igjen.

Pyntet

Hverdag

Hva har dere gjort i helgen?

Syntes?

Snakkes! :) <3

 

 

Europride i Oslo

01.07.2014 // kl.18:33 // Blogg // 14 kommentarer

Hei på dere!

Denne helgen her har vært helt sykt herlig og morsom. Det var Europride i Oslo. Ble kjent med mange nye herlige folk. 
På fredagen gikk jeg alene ned til pride park, fordi Martin ikke kom før lørdagen. Begynte å snakke med folk jeg aldri har møtt for å ha noen å være med. Var faktisk veldig moro.

På lørdagen var det selve paraden. Jeg kledde meg ut som ei jente (drag) og gikk sammen med bestemor, Mikaela og Elin som er to venninner. Skal si det var ork å ille å gå med mye sminke, langt hår og høye hæler! Hvordan klarer dere jenter det?
Martin kom på ettermiddagen når paraden var ferdig og vi gikk sammen å så på et dragshow, noe som var utrolig morsomt. Fy søren så flinke de Dragartistene var!

Vi hadde narchpææl på hotelrommet vårt til kl 06.00 på søndagen, noe som gjorde at vi forsov oss til kl to på søndag. Vi skulle egentlig være ute av hotellet kl 12.00. Haha! 

Greit å være jente for en dag, men trives best som gutt.

Hva har dere gjort denne helgen?

Snakkes! :) <3

 

 

Roll with the gold

24.06.2014 // kl.21:08 // Blogg // 27 kommentarer

Hei alle søte!

I dag har det ikke hendt så mye, bare jobb og andre diverse ting. Jeg kjøpte en genser på Urban for litt siden. Har ikke noen klesplagg med noe gult i seg så ville prøve noe nytt.

Nå er det ikke lenge igjen til den store homse paraden er i Oslo. Gleder meg sykt til å se på toget og møte mange nye folk.

Syntes om genseren og dagens antrekk?

Snakkes! :) <3

 

Tønsberg

23.06.2014 // kl.16:21 // Blogg // 6 kommentarer

Hei på dere!

På Torsdagen var det siste skoledag på min skole. Dagen gikk ut på å dra på kino med klassen og deretter dra å spise pizza, noe som var veldig kos. Glad jeg skal gå i samme klasse med noen av de samme som gikk i klassen min år. Har blitt ganske god venn med flere. Etter at alt var ferdig, gikk jeg og Helen opp til senteret for å shoppe litt. Noe som ikke er bra for min lommebok! Vi møtte ei annen venninne av meg, Madeleine. Vi hadde det veldig moro sammen og vi fikk tatt en del bilder. 

Jeg og Helen kjøpte lik olajakke fordi vi begge syntes den var veldig fin og den passet oss begge.
Hva syntes dere om antrekket?

Snakkes! :) <3 

 

 

Sommer

16.06.2014 // kl.17:47 // Blogg // 18 kommentarer

Hei alle fine!

Det er ganske lenge siden jeg har blogget om alt det nye jeg har kjøpt og fått. Derfor har jeg tatt en del bilder i dag.

Nå er Johanne her og vi skal først vaske bilen hennes og deretter hente broren hennes i drammen.

Hva syntes dere om de nye klærne og skoene?

Snakkes! :) <3

 

Lenge siden sist

22.05.2014 // kl.16:39 // Blogg // 20 kommentarer

Hei på dere.

Nå er det utrolig lenge siden sist jeg og Johanne (bestevenninna mi) har vært ute å tatt bilder. Må si det var deilig å ta bilder i dette fine været. 

Hva har dere gjort denne dagen?
Ha en fin kveld videre!

Snakkes! :) <3 

Style

06.05.2014 // kl.20:17 // Blogg // 11 kommentarer

Hei på dere.

For litt siden så var jeg i konfirmasjon til min fetter som bor i Karmøy. Det er et godt stykke unna der jeg bor men bilturen var veldig fin og det var mye å se på. Byttet profilbilde på Facebook. 

Syntes om bilde og antrekket?

Ha en fin kveld videre!

Snakkes! :) <3

 

Herlig

29.03.2014 // kl.13:44 // Blogg // 12 kommentarer

Hei på dere!

Nå har jeg tatt over badet  hjemme fordi jeg skal ordne meg til fest i i kveld. Ja når jeg skal på fest må jeg bruke flere timer på badet! Det er så deilig å bare sitte her å høre på musikk, dusje og stå å ordne meg. Haha det er så moro å tenke på alt det morsomme og rare jeg og bestevennene mine finner på. 

Hva skal dere denne lørdagen?
I så fall kos dere masse!
Snakkes! :) <3 

 

Dagens antrekk

18.03.2014 // kl.17:49 // Blogg // 21 kommentarer

Hei alle søte!

Nå kom jeg nettopp hjem etter å vært innom butikken for å se åssen det går med venninna mi som nettopp har fått jobb der. Dagen i dag har vært ganske fin må jeg si, rolig dag på jobben. 

Jeg har fått russeklærne mine og det er SÅ bra! Gleder meg sykt til russetiden. Det kommer et innlegg om det senere så skal dere få se klærne. 

Her er dagens antrekk.

Har dere hatt en fin dag? 

Snakkes! :) <3

Søndag

09.03.2014 // kl.13:21 // Blogg // 20 kommentarer

Hei på dere.

I dag våknet jeg til et strålende vær med både sol og blå himmel. Jeg bestemte meg for å ta på shorts og en tykk genser fordi jeg tenkte kanskje sola ville varme litt, men neida det var mye kaldere enn jeg trodde. Jeg fikk i hverfall veldig sommerfølelse. 

Denne helgen har det ikke hendt så mye, bare vært med gode venner og shoppet litt.

Hva har dere gjort denne helgen?
Ha en fin dag videre.

Snakkes! :) <3 

Ny uke

03.03.2014 // kl.16:03 // Blogg // 14 kommentarer

Hei på dere!

I dag har jeg bare vært på jobb. Det har egentlig vært en veldig rolig dag, får se hva jeg finner på resten av dagen. Jeg har ikke brukt speilreflekskameraet mitt i det siste så det blir outfit bilder fra de siste dagene fra min IPhone 5.

Syntes?
Hva har dere gjort i helgen og hva skal dere resten av uka?

Snakkes! :) <3 

God morgen

18.01.2014 // kl.12:31 // Blogg // 23 kommentarer

Hei på dere.

Innlegget i går ble veldig kort, men må bare si at det er veldig godt å være tilbake i blogglivet. Har faktisk savnet det sykt mye. I dag skal jeg kjøre en tur med ei venninne som fikk lappen i går. Jeg fikk lappen 2 Oktober for dere som ikke visste det. Har ikke blogget om det. Jeg skal også på kino med min kusine, men vi vet ikke hvem film vi skal se enda. Hemm.. lurer på hva jeg skal ha på meg i dag. Jeg elsker egentlig å pynte meg. 

Hva skal dere i dag?

Ha en fin helg videre.

Snakkes! :) <3

 

I det siste

17.01.2014 // kl.18:53 // Blogg // 5 kommentarer

Hei. 

Nå er det utrolig lenge siden sist jeg har blogget. Har egentlig ikke hendt så mye i det siste, så er ikke så mye å skrive om. Jeg skal prøve å komme tilbake og blogge så ofte jeg kan. 

For noen dager siden kjøpte jeg MacBook Air. Veldig fornøyd men må sette meg veldig inn i den for at jeg skal forstå noe. 

Håper dere har en fin helg.

Snakkes :) <3 
Outfit

08.09.2013 // kl.17:28 // Blogg // 34 kommentarer

Hei på dere.

Det har vært litt lite blogging i det siste og det må det bli en skjerpings på! I så fall så var jeg en tur i Drammen i går med ei venninne som heter Ragnhild. Jeg skulle egentlig ikke shoppe noe, men når jeg ser klær og sko må jeg omtrent bare ha det. Dette var gårsdagens outfit etter å ha handlet en vest og et par sko.

 

Vest: 999 kr // sko: 300 kr

Syntes om det nye? Gjort i dag?

Snakkes! :) <3 

 

Dagen i dag

13.08.2013 // kl.19:47 // Blogg // 45 kommentarer

Hei.

Dagen i dag har gått ganske bra. hatt en fin dag på jobb og etter det kom Johanne en tur. Det er ganske lenge siden vi har fått vært sammen så utrolig hyggelig å møtes.

Syntes om bildene? Gjort i dag?

Snakkes! :) <3

 

 

 

 

Tyrkia

04.08.2013 // kl.14:17 // Blogg // 33 kommentarer

Hei på dere.

For noen dager siden kom jeg hjem fra Tyrkia. Vi bodde i en by som het Mahmutlar, et lite stykke unna Alanya. Det var utrolig fint der og dem hadde veldig god mat. Det var veldig varmt der nede. temperaturmåleren viste 50 grader i solen, men den gikk ikke høyere så tror nok at det var litt varmere. Heldigvis hadde vi både baseng og strand like ved der vi bodde. Vi gjorde en del ting som paragliding og snorkling så vi koste oss masse.

Syntes om bildene? Har dere vært i Tyrkia?

Snakkes! :) <3

 

 

  
 

 

Nytt innkjøp

12.07.2013 // kl.13:28 // Blogg // 42 kommentarer

Hei på dere.

På onsdag var jeg på shopping på Strømmen storsenter med Christopher. Det er det største senteret i hele norden så det er nok av butikker å velge mellom. Jeg handlet mesteparten av klærne på Volt. De hadde 50% på masse klær så måtte nesten gripe sjansen.

Hva syntes dere om det nye innkjøpet?

Snakkes! :) <3

 

Skeive dager

30.06.2013 // kl.13:35 // Blogg // 29 kommentarer

Hei på dere. 

I går var Jeg på homoparaden i Oslo med Christopher og mange andre hyggelige folk. Vi var veldig heldige som fikk stå bak på lasteplanet på en lastebil. Det regnet utrolig mye så var deilig å kunne slippe å gå. Var sykt gøy å stå der oppe å danse og synge. Var morsomt å se så mange forskjellige mennesker som var kledd ut og bare var seg selv. Etter paraden gikk Christopher og jeg til en restaurant å spiste sammen med to andre hyggelige gutter som het Sander og Christopher. Hele dagen var super herlig! 

Hva har dere gjort i helgen? Var dere på skeive dager i Oslo?

Snakkes! :) <3

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Foto

09.06.2013 // kl.18:32 // Blogg // 17 kommentarer

Hei på dere.

I helgen har jeg vært på hytta som ligger på en øy i Tønsberg. Elsker å være der.

Syntes om bildene? Gjort i helgen?

Snakkes! :) <3    

 

Milo t-shorte

04.06.2013 // kl.16:08 // Blogg // 38 kommentarer

Hei på dere.

Sluttet 13.15 på skolen i dag så dro rett hjem og tok på meg denne deilig t-shorta som jeg har hatt ganske lenge, Men bruker den ikke så ofte.

Syntes om den? Gjort i dag?

Snakkes! :) <3

 

 

Bursdagsparty

21.04.2013 // kl.18:20 // Blogg // 18 kommentarer

Hei på dere.

I går hadde jeg en uforglemmelig kveld sammen med mine bestevenner! Måtte jo feire 18års dagen som var for noen uker siden. Vi hadde det utrolig morsomt og det var kjempehyggelig at alle kunne komme! Tusen takk til dere alle for gavene! Vi har hatt mange fine minner sammen og flere skal det bli! Love you ♥

Syntes om bildene?

Snakkes! :) ♥

 

Nytt innkjøp

18.04.2013 // kl.20:34 // Blogg // 18 kommentarer

Hei på dere.

Har ikke blitt så mye blogging i det siste fordi jeg har hatt kveldsvakter på sykehjemmet og sovet lenge. Dagen i dag har jeg vært en tur i drammen med ei venninne å handlet litt. Tenkte jeg skulle ta en tur innom en brillebutikk for å se etter noen solbriller jeg har hatt lyst på lenge og ja jeg fant dem. Kjøpte en bukse også.

Syntes? Har dere Ray Ban solbriller?

Snakkes! :) <3

18 år!

07.04.2013 // kl.13:45 // Blogg // 19 kommentarer

Hei.

Endeig har jeg blitt 18 år! merker egentlig ikke noe forskjell, men anderledes forde. Jeg liker egentlig ikke å legge ut så mye bilder av meg selv, men siden det er min bursdag så har jeg samlet bilder fra barndomen og til nå.

He en fin dag videre!

Snakkes! :) <3

 

Nytt innkjøp

26.03.2013 // kl.12:01 // Blogg // 46 kommentarer

Hei.

I går kjøpte jeg en ny olavest og nye solbriller. Ble veldig fornøyd, men gikk veldig mye frem og tilbake om jeg skulle kjøpe vesten siden den kostet mer enn det jeg egentlig skulle bruke av penger.

Vesten er kjøpt på Urban.

Syntes?

Snakkes! :) <3
 

 

Ferie

23.03.2013 // kl.13:46 // Blogg // 26 kommentarer

Hei.

Da er det endelig ferie og den skal nytes fult ut. Skal på en hytte som ligger i Våler sammen med gutten min Christopher ( chrissiah.wordpress.com )Syntes om bildene? Skal i ferien?

Snakkes! :) <3 

Kamera mobil deksel

20.03.2013 // kl.16:13 // Blogg // 25 kommentarer

Hei.

For en liten stund siden kjøpte jeg et nytt deksel. Liker kameradeksler til mobilen.

Syntes om det?

Snakkes! :) <3Kamera smykke

01.03.2013 // kl.16:06 // Blogg // 29 kommentarer

Hei.

Bestile et smykke på en nettside som heter kipekee for to dager siden og fikk det allerede i dag.

Hva syntes dere om det? Har dere et sånt smykke?

Snakkes! :)  

Rådyr i hagen

23.02.2013 // kl.17:14 // Blogg // 30 kommentarer

Hei.

Stod å lagde pizza, da vi plutselig oppdaget at det sto to rådyr i hagen. Veldig koselig.

Syntes om bilde?

Snakkes! :)

Foto

29.12.2012 // kl.18:53 // Blogg // 23 kommentarer

Hei.

Lagde en collage av en del bilder jeg har tatt før.

Hva syntes dere om bildene?

Snakkes! :)

  

Et gammelt kamera

26.11.2012 // kl.16:36 // Blogg // 50 kommentarer

Hei.

Jeg bare elsker de litt eldre kamera typene. Vil ha et som funker som jeg kan bruke hver dag.

Liker dere de gammeldagse kameraene?

Snakkes! :)

 

Fra farger til svart/hvitt

23.11.2012 // kl.15:12 // Blogg // 42 kommentarer

Hei.

 Image and video hosting by TinyPic

Hva syntes dere om gifen og hva skal dere i helgen?

Snakkes! :)

Gjesteinnlegg

20.11.2012 // kl.15:14 // Blogg // 13 kommentarerNå har jeg og Fredrik vært bestevenner siden barneskolen.. Selvom han kastet en mursten i ryggen på meg da vi var små. Har egentlig ikke så mye å si.. vi har alltid vært venner og han er vel den eneste jeg er 100 prosent sikker på at jeg alltid kommer til ha :)

Glad i deg Fredrik <3

Hjemme fra Haglebu

07.10.2012 // kl.17:42 // Blogg // 29 kommentarer

Hei.

Da har jeg kommet hjem fra Haglebu. Har hatt en fin ferie og fikk kjørt helikopter og vi gikk en tur opp til haglebunatten ( toppen av et høyt fjell ) Veldig moro å kjøre helikopter! 

Hva har dere gjort i ferien og hva syntes dere om bildene?

Snakkes! :) 

 

 

 

Høstferie

28.09.2012 // kl.12:41 // Blogg // 25 kommentarer

Hei.

Drar til haglebu i ferien og vet ikke hvor lenge jeg blir borte, og der er det heller ikke nett så vet ikke om jeg får blogget.

Ha en fin ferie. 

Snakkes! :) 

Savner Australia

25.09.2012 // kl.18:43 // Blogg // 28 kommentarer

Hei.

Så nettopp på bilder fra Australia turen i sommer og har veldig lyst til å reise dit igjen. Bildene er fra Sydney, New Castle og Cairns. 

Har dere hvert eller vil reise til Australia? 

Snakkes! :) 

Fotografering

24.09.2012 // kl.13:39 // Blogg // 41 kommentarer

Hei.

Ikke så lang dag på skolen i dag så tok som vanlig en tur ut for å se om det var noe å ta bilder av.

Hva syntes dere om bildene, og hva gjør dere i dag?

Snakkes! :)Klassebilde 2012

23.09.2012 // kl.18:15 // Blogg // 25 kommentarer

Hei.

Da har klassebilde vårt (2HA) kommet, og det er jo morsomt med tema på bilde. Her er vi både helsefagarbeidere og pasienter.

Hva syntes dere om bilde? Hadde dere tema på klassebilde deres? 

Snakkes! :) 

Jeg vil lese din blogg

21.09.2012 // kl.16:32 // Blogg // 29 kommentarer

Hei.

Det skjer ikke så mye i helgen så kanskje jeg kan lese deres blogger. Jeg legger igjen en kommentar også. 

Hva skal dere i helgen og hva syntes dere om redigeringen på bilde? 

Snakkes! :) 

Foto: Høstblader

20.09.2012 // kl.18:09 // Blogg // 19 kommentarer

Hei.

Må bake boller i dag til skolen i morgen så legger ut et bilde jeg tok i går. 

Hva syntes dere om bilde? 

Snakkes! :) 

 

Fast leser eller bare innom?

19.09.2012 // kl.15:31 // Blogg // 24 kommentarer

Hei.

Tusen takk for alle kommentarene jeg har fått i det siste! Det gjør bare at jeg har lyst til å blogge mer. Men er dere en fast leser eller kommer dere bare innom for å ta en titt? 

Snakkes! :)

 

Jeg har fått dilla på dråper!

18.09.2012 // kl.15:06 // Blogg // 54 kommentarer

Hei.

Jeg tar veldig mange bilder av plader med dråper på, og det er fordi jeg syntes det er veldig fint. Hehe. 

Hva syntes dere om bildene? 

Snakkes! :) 

 

Foto: Høst

17.09.2012 // kl.19:18 // Blogg // 36 kommentarer

Hei.

Kom nettopp hjem etter en tur i lysløypa sammen med Johanne ( min beste venn ) Det ble ikke bare høst bilder, men håper dere liker dem uansett. 

Hva syntes dere om bildene? 

Snakkes! :) 

Foto: Bie

15.09.2012 // kl.15:47 // Blogg // 21 kommentarer

Hei.

Hva syntes dere om bilde?

Snakkes! :) 

Kino

13.09.2012 // kl.13:50 // Blogg // 26 kommentarer

Hei.

I går var jeg på kino med Marlene, Marlene og Renate og så på Tina og Bettina the movie og vi hadde det veldig moro og lo masse. ALT FOR MASSE! 

Hehe, hvor er jeg på dette bilde? 

Har dere sett den filmen?

Snakkes! :)

 

 

Foto, dråper

10.09.2012 // kl.14:36 // Blogg // 32 kommentarer

Hei.

Hva syntes dere om bildene? Hva skal dere resten av dagen? 

Snakkes! :) 

En tur i hagen

09.09.2012 // kl.12:57 // Blogg // 40 kommentarer

Hei.

Jeg vet ikke om jeg skal begynne å kalle denne bloggen for en fotoblogg siden jeg omtrent bare legger ut bilder og ikke skriver så mye tekst. 

Hva syntes dere om bildene?

Snakkes! :) 
Bilder

08.09.2012 // kl.15:37 // Blogg // 31 kommentarer

Hei.

Dette er bilder som ikke er redigert. Skal på middag etter på så blogger nå.

Hva skal dere i dag? Hva syntes dere om bildene?

Snakkes! :) 

Kvist med dråpe

07.09.2012 // kl.15:56 // Blogg // 66 kommentarer

Hei.

Har ikke så mye å blogge om annet enn at jeg var ute i går med både kamera og paraply for å få tatt bilder. Hehe, litt vanskelig!

Hva skal dere i helgen?
Hva syntes dere om bilde?

Snakkes! :)  

Min gode venn

06.09.2012 // kl.17:12 // Blogg // 23 kommentarer

Hei.

I stad var det ikke så spennende i timen så hadde cam med Johanne. Tok et bilde og tegnet litt på det. http://piew.blogg.no Takk skal du ha! :) 

Hva har dere gjort i dag? 

Snakkes! :) 

Topp ti musikk

05.09.2012 // kl.15:29 // Blogg // 27 kommentarer

Hei.

Jeg hører på veldig mye forskjellig sanger og musikk, men disse er de sangene jeg hører mest på.

Liker dere disse sangene? Har dere noen favoritter? 

Snakkes! :) 

 

 

Høsten kommer

04.09.2012 // kl.15:04 // Blogg // 32 kommentarer

Hei.

Høsten nærmer seg, men det er fremdeles helt grei temperatur i luften. Og det er deilig.

Hva syntes dere om bilden? 

Snakkes! :) 
Ikke fyllesyk!

02.09.2012 // kl.14:34 // Blogg // 21 kommentarer

Hei.

I går var jeg på en fest som tok helt av. Først når vi kom dit gikk alt bra, utenom at jeg seff klarte å miste flaska med sider ned på gulvet så den knuste, og jeg var jo så smart å tok den opp igjen så jeg kjærte meg på fingeren å begynte å blø... Men det var ikke det eneste. Plutselig var det noen som hørte et stort knus og det viste seg at det var en som hadde slått til en dør og begynt å blø ganske mye på armen. IKKE BRA! Etter at folk hadde fått i seg mer og mer begynte folk å yppe seg på hverandre. Glad det var noen som hadde ringt til politiet. Jeg er også veldig glad for at jeg og noen av vennene mine dro hjem litt tidlig. 

Jeg ble ikke full! 

Hva gjorde dere i går kveld?

Snakkes! :) 

Den gode hensigt

01.09.2012 // kl.15:55 // Blogg // 19 kommentarer

Hei.

I går var jeg på "den gode hensigt" med Per christian og Helen i to av rollene. Alle de andre skuespillerene var også veldig flinke så anbefaler å ta en titt neste gang. Det var veldig morsomt og veldig bra. 

Snakkes! :) 

Førsteplass!

30.08.2012 // kl.16:05 // Blogg // 39 kommentarer

Hei.

Først og fremst vil jeg si tusen takk for alle kommentarene dere skrev i går og at dere tok dere tid til å se på bloggen min. Det blir jeg veldig glad for.
I sta fant jeg ut at jeg hadde havnet på førsteplass. SYKT GLAD! Hehe. Men det er ikke så stort da, siden det bare er topplisten i Svelvik. Men igjen tusen takk!

Håper dere fortsatt leser bloggen min!

Snakkes! :) 

 

Foto redigering

29.08.2012 // kl.14:27 // Blogg // 68 kommentarer

Hei.

Jeg har redigert noen bilder i det siste. 

Jeg bruker redigeringsprogrammet Pixlr.com og dere burde prøve det dere også.
Hva syntes dere om bildene?

Snakkes! :) 

 

Regn!

28.08.2012 // kl.16:08 // Blogg // 20 kommentarer

Hei.

Har ikke skjedd så mye i dag. Har bare vært på skolen og jobbet med gruppearbeid og oppgaver. Glad regnet ikke startet noe serlig før jeg kom hjem.

Ha en fin dag videre.

Snakkes! :) 

Topplisten

27.08.2012 // kl.15:45 // Blogg // 17 kommentarer

Hei.

Gikk inn i Svelvik sin liste over bloggene i stad og fant ut at jeg lå på tredje plass. Ikke så stort men er jo litt moro å være der. De bloggene jeg leser mest er:

www.piew.blogg.no
www.shwat.blogg.no
www.millalif3.blogg.no

Leser dere disse bloggene?

Snakkes! :)  

Fra helgen

26.08.2012 // kl.16:16 // Blogg // 31 kommentarer

Hei.

I helgen har vi vært i stavern på en campingplass. Der var det både en strand og en del dyr. Den lille katten var noen vi kjente sin som vi koste mye med. 

Snakkes! :) 

Etter regnet

24.08.2012 // kl.16:58 // Blogg // 31 kommentarer

Hei.

I helgen skal vi en tur til campingen og jeg vet ikke om det er nett der, men skal prøve å få blogget.

Snakkes! :) 

Instagram

22.08.2012 // kl.13:55 // Blogg // 14 kommentarer

Hei.

I går kveld lagde jeg meg en bruker på instagram. Først så kjønte jeg ikke noe av det, men er bedre nå (fredrikandersen95) Follow er en fin ting.

I stad leste jeg i kommunikasjon og sammhandlings boka og fant det her. Greit å vite. 

Har dere instagram?

Snakkes! :) 

Bringebær i hagen

21.08.2012 // kl.14:54 // Blogg // 14 kommentarer

Hei.

Vi tok en tur i hagen for å se etter bringebær, og det fant vi.

Hva syntes dere om bildene?

Snakkes! :) 

Første skoledag

20.08.2012 // kl.18:45 // Blogg // 9 kommentarer

Hei.

Da var første skole dag overstått og en ny dag venter i morgen. Fant ut at vi skulle begynne å ha gym allerede i morgen. Vi begynte ikke skolearbeidet i dag, bare fikk noen beskjeder om hva dette året skulle innebære og sånne ting.

Snakkes! :) 

Boller

19.08.2012 // kl.14:57 // Blogg // 24 kommentarer

Hei.

Tok nettopp bollene ut av ovnen, og de var ganske gode.

Har dere spist boller i det siste da? 

Snakkes! :) 

Smil og du får et smil tilbake

18.08.2012 // kl.15:54 // Blogg // 32 kommentarer

Hei.

Hva syntes dere om bilde? 

Snakkes! :) Svar på Spørsmålsrunden

17.08.2012 // kl.14:04 // Blogg // 2 kommentarer

Hei.

Her er spørsmålene og svarene: 

Hvem er din bestevenn? 
Jeg har veldig mange venner, men siden det var du som skrev spørsmålet så er det vel deg

 

Hvilke blogger leser du? 
Jeg går innom mange blogger nesten hver dag, men de som jeg er mest innom er Piew.blogg.no og Shwat.blogg.no

 

Ynglingsfilm? 
Det er nok mange men jeg liker Pretty Woman veldig godt. 

 

Hvorfor begynte du å blogge? 
Jeg ville ha et sted å legge ut bilder jeg har tatt og jeg har noen venner som blogger 

 

Er du fornøyd med kameraet ditt? 
Jeg er veldig fornøyd med kameraet mitt canon 600D 

 

Fav. Butikk? 
Jeg er veldig glad i alle slags butikker, men liker søstrene grene veldig godt

 

Fornøyd med deg selv?
Ingen er jo perfekte og jeg er ikke den personen som går rundt å skryter av meg selv

 

Beste minnet 2012?
Det husker jeg ikke, men tenker meg nok at jeg hadde en god latter og koste meg veldig

 

Hva liker du best med deg selv?
Jeg har ikke noe jeg liker best med meg selv

 

Hvilken pc og kamera har du? Fornøyd? 
Pc bruker jeg skolepc-en HP og kameraet bruker jeg Canon 600D og jeg er veldig førnøyd, i hvertfall med kameraet  

 

Hvorfor bestemte du deg for å lage en blogg? 
Jeg lagde en blogg fordi jeg ville ha et sted å vise bilder jeg tar og fordi noen av vennene mine har blogg

 

Beste sommerminnet i 2012?  
Det husker jeg ikke

 

Favoritt blogger(e)? 
Jeg går innom mange blogger nesten hver dag, men de jeg leser mest er Piew og Shwat

 

Er det mange som mobber deg fordi du som gutt har blogg? 
Nei, jeg har aldri opplevd å bli mobbet fordi jeg har blogg

 

Hvordan redigerer du bildene dine?
Jeg bruker et program som heter Pixlr og går inn på noe som heter pixlr express og Pixlr retro vintage effects 

 

Hvor gammel er du? 
Jeg er 17 år gammel

 

Favoritt klesbutikk?
Jeg handler ikke så ofte klær men liker butikker som ikke alle andre er å handler i

 

Drømmedama? Hvordan skal hun se ut, Hvordan skal hun være osv.. 
Det er ikke så viktig for meg, men jeg er bifil så liker ikke bare jenter

 

 

Jeg håper dere blir fornøyd med svarene selvom jeg ikke er så god til å svare.

Snakkes! :) 
 

 

 

Spørsmålsrunde!

16.08.2012 // kl.15:22 // Blogg // 6 kommentarer

Hei.

Da skal jeg også ha spørsmålsrunde. Har ikke hatt det før så skal prøve å svare så godt jeg kan og svarene kommer vel i et innlegg i morgen.

Snakkes! :) 

 

Håndlaget

15.08.2012 // kl.14:33 // Blogg // 14 kommentarer

Hei.

Jeg fant plutselig ut at jeg ville lage et armebånd, så jeg fant masse jeg kunne sette sammen og lagde et fargerikt  et.

Jeg er veldig glad i farger og jeg liker drømmefangere.

Hva syntes dere om den? 

Snakkes! :) 

Drammen og skogtur

14.08.2012 // kl.17:13 // Blogg // 18 kommentarer

Hei.

I dag har jeg og Johanne vært en tur i Drammen og en tur i skogen med hunden hennes Nelly. ( piew.blogg.no ) 

Hva har dere gjort i dag da? 

Snakkes! :) 

Tumblr

13.08.2012 // kl.14:47 // Blogg // 13 kommentarer

Hei. 

Jeg skaffet meg vist Tumblr i dag, hadde noen venner som hadde det og da kunne jo like greit jeg også lage det. Hvis det er noen andre som har det så kan dere sikkert follow meg ( everythingofallthing )

Jeg liker å ha bilder til innleggene mine.

Hva syntes dere om bildet? 

Har dere Tumblr? 

Snakkes! :) 

Bilder fra Australia

12.08.2012 // kl.16:11 // Blogg // 21 kommentarer

Hei. 

Da har jeg kommet hjem fra Australia for noen dager siden. Jeg har hatt det veldig fint og vurderer og reise dit igjen. Vi har snorklet, hvert i dyreparker, sett på hval, hvert i byen og masse mer. Jeg har tatt rundt trehundre bilder, men legger nok ikke ut alle.

Bildene er fra Sydney, New Castle og Cairns. 

Håper dere liker bildene.

Snakkes! :) 
 

Snorkle! :)

06.08.2012 // kl.03:03 // Blogg // 24 kommentarer

Hei.

I det siste har vi gjort veldig mye, vi har vært på hvalsafari, i sommerfugelland, snorklet og masse annet. Når vi snorklet i Cairns var det noen undervannsdykkere som tok en del bilder av oss under vann, og her er et av dem. Glad vi ikke møtte hai mens vi var i vannet!Hva syntes dere om bildet?

Som sagt så legger jeg ut flere bilder når jeg kommer hjem.

Snakkes! :)

Endelig fremme i Australia! :)

29.07.2012 // kl.09:05 // Blogg // 10 kommentarer

Hei.

Nå har jeg kommet frem til Australia, New Castle og har så langt hatt en fin tur! har vært på en gå tur i Sydney og New Castle og har vært i dyrepark. Har også tatt mange bilder.

Jeg kommer til å legge ut fler bilder når jeg kommer hjem.

Snakkes! :)

Vente, vente..

24.07.2012 // kl.16:00 // Blogg // 14 kommentarer

Hei.

I dag skal jeg en tur opp til venninna mi Marie. Mens jeg venter på at jeg skal opp dit tokk jeg noen bilder av litt småting i hagen. 

Et blad med en dråpe i. 

Jeg har også pakket litt i dag, men tar resten i morgen.

Snakkes! :) 

Hytta :)

23.07.2012 // kl.13:43 // Blogg // 21 kommentarer

Hei. 

I de to siste ukene har jeg vært på hytta og det er derfor det ikke har blitt noe blogging. Der er det ikke strøm og ikke nett, noe som egentlig er veldig deilig. 

Jeg drar til Australia om noen dager, og jeg skal prøve å blogge om det som skjer der nede hvis jeg får tak i en pc og nett.

Snakkes! :) 

 

Vannballong krig

04.07.2012 // kl.18:38 // Blogg // 11 kommentarer

Hei.

I dag hadde vi en liten vannkrig med vannballonger. Det var veldig moro, men det ble tomt for ballonger bare på to minutter. 

Ha en fin dag videre. 

Snakkes! :) 

Vil ha!

03.07.2012 // kl.17:24 // Blogg // 9 kommentarer

Hei.

Jeg fant en side som man kan lage skoene sine selv, altså velge hvem farge man vil ha selv. Så jeg lagde et parr som jeg faktisk fikk litt lyst på. Dere vet sikkert om siden. 

Vil prøve å lage fler.

Snakkes! :) 

 

 
Mer redigering

02.07.2012 // kl.17:49 // Blogg // 4 kommentarer

Hei.

I går redigerte jeg fler bilder. Bruker pixlr ganske mye nå faktisk. Og i dag har jeg malt sprosser og rammen på et vindu mens jeg hørte på radiokanalen nrj. 


Ha en fin dag videre.

Snakkes! :) 

 

 

Redigert bilder på pixlr

01.07.2012 // kl.15:56 // Blogg // 3 kommentarer

Hei.

I det siste har jeg brukt Pixlr.com til en redigerings side. Jeg syntes at den er veldig bra. 

Bruker dere denne siden? 

Snakkes! :) 

Haglebu og Bjørneparken

30.06.2012 // kl.14:34 // Blogg // 4 kommentarer

Hei.

Det har ikke vært så mye blogging i det siste fordi jeg har vært en uke på Haglebu og vi tok oss en tur til Bjørneparken.

Dette bilde måtte jeg ta med mobilen fordi jeg hadde ikke med kameraet til baren. Det var veldig artig og sitte der når det plutselig dukket opp et lite ekkorn som ikke var redd oss i det hele tatt. 

Vi møtte på noen sauer når vi gikk en tur. 

Så var vi i Bjørneparken.

Det så ut som bjørnen ville bli tatt bilde av. 

Snakkes! :) 

 

 

 


 

Hytta! :)

24.06.2012 // kl.17:34 // Blogg // 1 kommentar

Hei. 

Da har jeg nettopp kommet hjem fra hytta og koser meg masse med den nye hunden Patric. Jeg skal legge ut noen bilder av han snart, må bare ta noen bilder.
Her er noen bilder som jeg og Johanne tok i helgen.

Mange av disse bildene er det Johanne som har tatt, hun er mye flinkere til å ta bilder enn det jeg er! :) 

Snakkes! :) 

 

Sommerferie! :D

22.06.2012 // kl.12:30 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei.

Da er det endelig sommerferie! 

Vi er kule! Men det blir ikke så mye blogging i helgen fordi jeg og johanne skal på hytta! :) 


Vi har fått hund også, han heter Patric og er veldig søt! :) 

Ha en fin sommer alle sammen! :) 

Ute i varmen!

21.06.2012 // kl.16:02 // Blogg // 1 kommentar

Hei.

Nå er det bare en dag igjen på skolen, og i morgen skal vi ha avslutning som blir veldig koselig. 
har tatt noen bilder i dag med meg og Brutus.Han koser seg i varmen han også! 

Snakkes! :) 
 

Aktivitetsdag på skolen!

20.06.2012 // kl.14:38 // Blogg // 1 kommentar

Hei.

I dag har det vært aktivitetsdag på skolen og jeg og mange venner hadde orientering! Litt moro at en av oss klarte og gå seg bort. 

Her koser man oss med vannmelon! 

HAHA, hviste ikke at det stod " i'm with stupid " på den t-shorta! 

Snakkes! :) 

I helgen!

18.06.2012 // kl.15:05 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei. 

Har feiret sankthans i helgen med mange hyggelige mennesker. Vi koste oss masse, men det ble ikke noe bading.
Skal feire det neste helg også når det egentlig er sankthans.

Snakkes! :) 
 

Kom ikke opp i muntlig eksamen! :)

14.06.2012 // kl.11:30 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei. Det var en veldig lettelse og ikke komme opp i muntlig eksamen! syntes veldig synn på de som kom opp, men dere får ha masse lykke til! 
Nå som jeg har kommet hjem har jeg laget meg en liten frukt salat! nam nam!  :)

Har fri til tirsdag. Og snart sommer ferie! :) 

Snakkes! :)  

En tur i skogen!

13.06.2012 // kl.15:47 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei.

Tok meg en liten tur i skogen for å få litt frisk luft. Her er noen bilder! 

Snakkes! :) 

Flere bilder!

11.06.2012 // kl.14:45 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei.

Jeg er veldig glad i å ta bilder, så legger ut noen fler. 

Det var egentlig litt rødere enn det. 

Snakkes! :) 

Ikke så mye å skrive om!

09.06.2012 // kl.20:10 // Blogg // 1 kommentar

Hei.

Sorry for lite blogging, men her er noen få bilder fra mitt lille rom! 

Dette er bare noen få av de filmene jeg har! Som dere kan se så liker jeg Jennifer lopez veldig godt! Tror jeg nesten har sett alle filmene som hun spiller i selvom jeg bare har fem filmer av henne her. 

Glassfigurene mine. De fleste er kjøpt på et marked i Sverige. 

Og den lille hyllen min med kinderfigurer! har en eske til. 

Snakkes! :) 

Lille rare katten min!

05.06.2012 // kl.08:37 // Blogg // 1 kommentar

Hei. 

Ja, som dere kan se så har jeg en liten katt som heter Brutus, og han er ganske rar, men også veldig søt! Her er et bilde av han i en bunke med blomster. 

Snakkes! 
 

Turn oppvisning!

03.06.2012 // kl.18:40 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei.

i dag har jeg og veldig mange andre i vestfold hvert i tønsberg for å ha oppvisning for mange mennesker. Det gikk veldig bra, og jeg syntes at alle var flinke og gjorde en veldig bra innsats. 

Her er en liten medalje vi fikk. Vi var i tønsberg, og jeg lurer på hvor festivalen skal være neste år. 

Snakkes! 

Noen bilder!

01.06.2012 // kl.08:15 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei. 

Her er noen bilder jeg har tatt i det siste. Har ikke så mye å skrive om så velger å vise noen bilder! 

Snakkes! 

Jeg vil lese din blogg!

30.05.2012 // kl.16:16 // Blogg // 2 kommentarer

Hei. 
Jeg vil gjærne lese din blogg! kommenter under så jeg får din bloggadresse! :) 

Antrekk og trening!

29.05.2012 // kl.17:27 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei. 

I dag har det ikke skjedd så mye, det som skjer nå snart er trening! Har bare på meg noen klær nå så må skifte etterpå! 

(Jeg er ikke så god til å ta bilder) Snakkes. 

 

Min blogg!

28.05.2012 // kl.17:22 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei.Jeg valgte å lage en ny blogg for å vise mange bilder og fortelle om hendelser som har hendt. 
Jeg sliter litt med redigeringen, så skal prøve å får ordnet litt mer til i morgen!

Blogger mer senere! 

Velkommen til min blogg!

28.05.2012 // kl.16:46 // Blogg // Ingen kommentarer

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits